PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, July 5, 2012

SEPANJANG JALAN KENANGAN ~ TASIK BANDING

 

Meh nak stori sikit sepanjang jalan ke Trengganu …

Korang nak baca …. baca..

Tak nak baca  … buat bodo dah … heheheheh .

.

.

Kadang2 CA ni meroyan gak …

Ma ..kala ghajin …. banyak pulak aku cerita .

kalau malas … hampasssss ..

.

.

Pagi jumaat kami bertolak dalam lepas subuh ….

Dalam pukul 9 pagi …… hhahahahahaha …

Singgah di Tasik Banding …

P1050553

Rumah bot …

bestkan … kalau boleh sewa…gi memancing

Sesekali … tapi entah bila pun tak tau …

CA takut ….. hahahah tak tau berenang ..

.

.

Kat sini tak ambik gambaq banyak sebab alahaiiiiii segan pulak …

sebabnya …

terserempak ngan diaorang ni  …

P1050555

Dari Pangkalan Udara Gong Kedak , Terengganu ..

Yang sebahagiannya mengenali abang Leman .

2 buah bas …..

Bini pun tunjuk maintain sopan santun …. laaa….

Ayu gitu ….. hahahahahah …

Jalan pun ala2 Miss Malaysia pencen gitu  ….hahahahah

.

.

.

Diaorang ni …. rekreasi memancing … katanya ..

Siap angkut bot sendiri lagi bawa datang sini ..

.

.

.

Yang CA salute sangat pada airwoman  TUDM …

Ada 3 ke 4 org jaaa … di celah celah pria2 tu ….

.

.

.

Singgah minum dan buang apa2 yang patut ..

Beli jajan … habuan hilang mengantuk ..

.

.

Teruskan perjalanan …

P1050544

Anak dara ni sorang saja … Yang kami bawa buat peneman ..

Yang lain tinggal kat umah …

Santai … main games …

Gaya mau mantap …

.

.

to be kontiniu ……

8 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Santai habis anak dara tu. :)

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makchaq kalau tasik ngeri sikit, rasa macam adaa naga ke hape..kalau laut ok pulak..

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best hoccay tasik banding tu
dedulu masa rajin ke kelantan
memang tu port persinggahan iols dan keluarga....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik
buah hati pengarang jantung abg leman tu kak cik

Tihara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik lah views kat sini :)

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya memang tak boleh dengar orang sebut Tasik Banding .. menggeletar seluruh badan. Nasib baik Sabtu ni nak gi Ganu mencandat sotong. Insya-Allah.

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau gi kelantan dulu selalu singgah sini.. selalu gak masa tu berangan nak berehat di situ...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau naik bot tu.....leh bermalam 3 4 hari lah erk....bosa nampaknya tu...