PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, June 1, 2012

RANIYA RAHILA

 

DSC00134

DSC00136

DSC00135

Memperkenalkan .. Raniya Rahila bt Yasir Banna

Anak buah CA yang terbaru …

Dah 2 bulan … baru  boleh tengok …

.

.

.

CA di kg ….. ada tugasan penting ..

Nanti kita cerita ..

.

.

.

Hari ni … dalam senyap2

Aisyah buat projek … basuh pinggan …

habis sunlight setengah botol …

Aduhaiiiii …….

Bikin my blood go upstair ……

Sabarrrrrrrr …. istighfar ….

9 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aisyah sedang belajar, jadi sabarlah. :)

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comelnya
nama pun unik n sedap
:))

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

montelnya baby!
comel hoccay!

CA - anak dara uols sedang belajar tu
jangan babap sheols ok...!

-gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gomol kang!

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Apalah sangat sebotol sunlight jika dibandingkan dgn kesungguhan si anak utk belajar berdikari. Tp kalau jd kat saya, naik angin gak aih hahahahaha.

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anak perempuan mmg begitu, suka nak mencuba apa saja yang mama dia buat kan! gambate Aisyah!

tasekM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setengah botol...?

keh keh.


urut dada...

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu diaaaaa... pipi!

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

besornyaaaaaamataaaaaaaa