PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, June 12, 2012

CUTI SEKOLAH DAH HABIS ….

 

Cuti sekolah dah habis ..

hari ni …monday blues ..

Tengok muka budak2 kat perhimpunan sekolah pun selepeeetttt jaaa…

Monday blues juga korang yeee….

Ingatkan cikgu jaaa…. hahahahaha (cikgu lain baik2 kot )

.

.

.

Cuti sekolah lepas memang tak berkesempatan nak update ..

Sibuk sesangat ….

Jadi suri rumahtangga  sepenuh masa … lepas tu dapat keja part time pulak ….

haduhaiiiii …..

Dalam cuti di kg ….. semua ke Kelantan …. kenduri saudara di sana ..

CA tak leh nak ikut la… Abang Leman kan tak cuti …. berjuang untuk negara ….(kononnn leeee…)

.

.

CA dapat tambahan koje … mengasuh … keh keh keh

DSC00149

Yang tersengih tu …dah tentu laaa.

Tambahan ahli sorang lagi …

Yang kat belakang tu ….

Itulah tok wan CA  .. dah 80 lebih … (tgklah ….. mlm pun masih bertuala)

Malam2 tidurlah kami ….. Tok Wan , cucu dan cicit satu bilik  …

.

.

.

Dan ….. ternyata … mengasuh budak kecil lebih senang dari mengasuh budak tua hehhehehe (banyak betul dugaaan ) keh keh keh ….

Sabaaar je lahhhh …

.

.

.

Alhamdulillah … bibik pun dah selamat balik ke pangkuan kami  ….

CA dah boleh … kembali berjimba2 hahahahahah …

6 comments:

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

welcome back...betul kak..baby tua banyak kerenah dan kita kena ikut cakap..budak2 ni senang lagi sebab mendengar kata...:)

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iols setuju nokkk...
jaga baby 'besar' ni memang kena tahap kesabaran yang tinggi sangat2....

Cinta Misteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nasib baik ada kamu, beruntung Tok Wan.

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dah naik lemau badan sebab berseronok cuti 2 minggu (bukan anak-anak je, mak & bapak sama gak). Ni dah start sekolah balik, kenalah adjust balik rutin harian.

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat kembali betugas cikgu! ;D

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehehehe
dgn orang tua ni kena banyak sabarrr kan
:))