PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, May 31, 2012

RUTIN SURI RUMAH TANGGA SEPENUH MASA …

 

Bangun pagi jam 6.00 (kalau time cuti …tak de lah..kali ni ..no way )

Masak air …..

Sapu sampah …

Mop lantai ….

Siapkan sarapan ..

Kejutkan anak2 …. mandi ..

Sidai kain ..

Pegi market …. bawa lah 3 gerabak tu ngekor …

Masak …..

Makan Tengahari …

Angkat kain ..

Lipat kain (huhuhu …. kerja yang paling malassss …….. )

.

.

.

sebab apa …

DSC00133

Ini orang balik cuti 2 minggu …

Nyesal aku bagi cuti panjang2 …a hahahahahahah 

tak leh nak berjimba2 ….

.

.

.

Tabik hormat pada surirumahtangga sepenuh masa ….

Anda memang superbbbbb …

12 comments:

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

potong cuti dia
kasi 2 hari jer!
Hehehe

bertabahlah CA.. Ada hikmah tu :-)

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

timekasih....hehe

perasan ucapan tu ditujukan pada akak hehe

bibik balik kampung ker? make sure tak balik foreva...

LYAfrina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehhe... sesekali jd housewife..bru merasakan

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penat kan jadik suri rumah sepenuh masa...

CA - lenkali bagi cuti seminggu aje....

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

potong gaji ke tak tu?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3

dah terbang balik dahhh ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie

InsyaAllah balik mai......

Tapi kalau kak Q ...saya memang tabik spring .....semua pandai ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@LYAfrina

baru tau nooo ... padan muka ...

berpeluh2 ...sapu sampah hahahahaha

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

Majikan baik hati ni hahahahah (sapa lagi nak puji kan) .....

Tapi memang penat.....

Baru ja sapu sampah ...aikkk ada sampah lagi ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Tak kot ....

Abng Leman yang bayar gaji ... dia tu baik hati tauuuu ... hahahahahah

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lipat kain sambil tgk tv boleh jadik rajin gak kak. :D