PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, June 20, 2012

SEDIKIT PERKONGSIAN …

 

CA ambik kat  sini

.

.

.

Tak ada rotan … kayu pun berguna kan..

Tak ada tasbih …

Jari pun ada….

2 comments:

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalunya guna jari aje...
tapi hanya kira lima belas then dua kali ulang le...

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx akak utk info ni..sgt menarik..:)