PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, June 22, 2012

AWASI BUKU BACAAN ANAK2 … JANGAN MAIN PAKAI BELI JA ….

 

CA dapat di sini …

thank yang bg info …

Kita selalu leka….

dan percaya setiap buku bacaan anak2 elok …dan sesuai

.

.

.

Moga Allah sentiasa melindungi kita …..

.

.

Racun2 Yahudi ada di mana2 (Tgh dengar ceramah Aman palestin )

5 comments:

Mak Lagenda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anak2 mak mmg suka membaca..so,mmg kena belek2 jugak buku anak2 kita waina ia hanyalah komik dan majalah.

Utk menjauhi anasir2 begini,mak belikan malajah Ana Muslim utk si kecil mak

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buku ni katanya dah ditarik balik penjualannya kan?

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Astaghfirullah.....(speechless)

CtAyue said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

emm.. tu lah kan..tiap kali nak beli buku utk anak, sy pasti akan belek2 dulu isinya..ish risau sungguh..

mrs kayrul said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ya allah..macam mana boleh ada buku macam nie...lepas nie kena lebih waspada dengan buku bacaan anak2...