PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, June 19, 2012

SEDAR SEDARLAH DIRI …

 

Bukan saya kata …

.

.

Berita Harian yang tulis tau …

4 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aneh juga ya?

lepas merokok. bibir tu dok berzikir mengaji....

agak2nya ni saper punya kerja ni?

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Benda tu pun lebih keburukan dari kebaikan. Tp org dok hisap serupa tu jugak. Kalau confirm ada bahan haram ni, still dok hisap gak tak tau nak kata apa dah la.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya berani kerat jari...tak sampai 2% perokok yg baca berita ni akan taubat dan terus berhenti merokok :-)

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DZ : nak parang tak???
hahahahaha

emmm... betul gak lah komen DZ tu...
ada ke yg nak insaf - taubat dan berenti merokok dengan berita seperti itu????
mungkin akan ada yg baca - kendian berdebat - "sapa yg pepandai tabur fitnah nih???"