PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, June 18, 2012

HARI AHAD ….. PANASSSSSS

 

Pagi tadi …

santap pulut dgn durian d24 ..

DSC00206

Tinggai yang ini saja untuk abg Leman …. (nasib lerrr koje hari ahad) …

.

.

Tengahari …

ambik nasi …

taruk kicap ..

taruk ayam goreng …

.

.

DSC00208

taruk ini ….

.

.

.

Lepas ni …

.

.

.

zzzzzzzzzz…

Hari Ahaaaaadddd……

6 comments:

KakiJalan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dapat sepangsa
sikit je lah abang leman ternak lemak..
;)

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau penang panaih, shah alam lak jerebu. Dah berapa minggu dok panaih berbahang. La ni dok jerebu pulak. Semua pun dok start sakit lepas sorang sorang.

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kat rumah kakcik masih ada 'berbiji2' lagi durian. Alhamdulillah rezeki yang Tuhan turunkan melalui kawan2 yang baik. :)

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya makan deriyan!

dan cili api tu - iols selalu gak makan cili macam tu
just potong2 - perah asam limau skit dan taruk kicap
perghhhhhhhhhh!~ sedap hoccay!

PUTUBAMBU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita je yg jarang tido kalau hari ahad...

ada jek keroje nak buat..

*sedapnya duriannnnnnnnn

aliaaroslan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terbaik punya lunch!!!