PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, June 15, 2012

SAYA DAH KATA …JANGAN

 

DSC00164

Saya dah kata ..

Jangan beli …

Abang Leman … beli juga …

.

.

.

kan …saya dah makan …

Ternak lemak lagiii ……

9 comments:

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jelesnya makan durian sedap! nak jugak! ;D

geraugebang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita pun cakap ngan bang badang jangan beli...sebab kita langsunng tak leh makan...nanti sakit...dan hari ini dia beliiii...uwaaaa...kita cuit jerrr tau

-gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bau sampai sini, woi!

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya durian...
baru semalam makan durian
encik boss beli kat Karak..
sedapppppppppppp!~

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak makan rugi dowwww...

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaaaa
saya nak jugakkk
kalau CA takmo, meh pos kat saya ;)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makan sebijik takpe..tak byk lemak..~ahaha

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik att...
saya pula memang dipantangkan dari makan durian...
memang tak pernah beli...
tapi ada pulak kawan hantar kerumah...
termakan jugak...
hmmmmmm tak boleh nak elak kan????
memang sedapkan??

mrs kayrul said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adoh penangan durian..dua hari berturut2 tidor dalam kepanasan hasil bedal durian tak kira masa..

kalau hantu durian macam nie la..dah tengok gambar nie maunya kang menggagau cari durian...