PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, June 21, 2012

NASIB BUKAN ANAK MURID AKU … KALAU TAK DAH JADI CENDOL

 

6 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aduhai... kesiannya dia...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahha...

sakit perot gelak ni wehhhhhh

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe...terlalu berfikiran jauh kot kak.hehehehe

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muahahahaha....lawak giler...

sumpah gelak sampai nak pitam dah ni...hahahahaha...

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dia faham makna keluarga je kot. asal ada ibu ada la bapa datuk nenek tu. kihkih... lawak la.

mrs kayrul said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduh boleh pening kepala kalau dapat anak murid macam nie..boleh plak dia terpikir nak kasi jawapan macam tue