PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, June 19, 2012

APA KATA ANDA…

 

 

 

Saya dah semakin muak ….

Anda ….

16 comments:

mrs kayrul said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ntah la..politik memang memeningkan

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bukan takat muak
dah malas langsung rasanya nak baca paper

mokwo® said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah tak dak modal lain...hemmm!!

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jom kita tengok kartun Spongebob je...

kakchik@ella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sapa kata mundur? jauh beza kelantan dulu dan sekarang ok.

saya stuju dgn Miloais dan nak join kakcik tgk Spongebob. hehehe.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya nak undi pas..boleh? Ni 1st time nak ngundi...ekekeke...buang karan aja undi bn

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alaaaa.....masa si Be End memerintah dulu2..apsal plak tak maju2....apa daaa....mentang2 kelate dah ada minyak....

Cik Jannah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makin dekat PRU nie makin memacam cerita keluar. tak habis2. :P

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@mrs kayrul

loyaaaa ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

baca gila-gila (ada lagi ka majalah tu )

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@mokwo®

carilah modal yang bermoral skit

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik

yeaahhhh .... ikuttt

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakchik@ella

org mata kayu .... keh keh keh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
tak suka pangkah , suka wright ... hahahahah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@jeBateja

maju masuk pokettt

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Jannah

siap ada road tour lagi