PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, April 27, 2012

HATI … HATI KITA …

 

“org yang sihat ialah org yang dalam hatinya tiada langsung dendam kemarahan, dan sentiasa memaafkan...

(Prof Muhaya, 14.12.2011 RADIO IKIM )

 

Saya petik dari perbualan di SINI

.

.

.

Tiada entry yang menarik …

Semangat KESUKANAN yang tinggi ni …..

.

.

.

HIDUP MERAH …

(aku tau …. geng sekolah …ada baca blog ni …. jangan ada yang bengkekkkkk dah …)

go ..

go ..

MERAH …..

.

.

.

Jom pi padang ….

.

.

Jawab pertanyaaan Daddy ZZ ….. kita sukan seminggu  tauuu … esok final

Baru tau sapa menang ….

Tu yang kena pulun ….

3 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahahahha..seminggu tu sukan diaaaaa!

go Merah go!

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sekolah anak pun tengah sibuk latihan sukan yg tak habis2 sampai terpaksa ponteng sekolah agama 2x seminggu... huhuhu

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

go...go..merah!!