PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, April 11, 2012

GEMPA DI ACHEH … SUMATERA UTARA

 

CA … ngan anak lari keluar rumah ..

ingatkan pening …

tapi sekali tengok …semua benda dalam rumah bergoyang …

.

.

.

Kat TV1 … news..

Gempa bumi di Utara Sumatera 8.9 skala ritcher …

Acheh dah keluar amaran Tsunami..

Jabatan  Meterologi Malaysia pun keluar amaran berwaspada ….

Bagi pantai barat Semenanjung

.

.

.

.

.

Rumah CA ngan laut … lebih kurang 200 m..

Dok umah pun bleh dengar ombak…

.

.

.

Susah ati ….

Bersama kita berdoa agar tiada sebarang bencana…

2 comments:

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amin...semoga tiada bencana

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moga CA n family dan semau penduduk yg berhampiran pantai terselamat dari sebarang bencana, amin,.

apa2 pun waspada selalu ya CA, simpan brg2 n dokumen penting ketempat yg selamat dan mudah dicapai.