PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, May 3, 2012

ZAIDATUL SAFIYA

 

DSC00226

DSC00228

Nama saya Zaidatul Safiya ….

Jangan marah kat Mak Ngah saya tau …

Dia sibuk sangat sekarang ni …

Sampai update blog pun tak sempat .

Tapi dia selalu jalan2 …. blog kawan2 dia … cuma tak sempat tinggal komen ..

Cian diakan ….

.

.

.

nanti bila dia dah ok ….. dia update selalu tau ..

Dia pun dah lama tak balik kg …

Yaya pun rindu diia …

.

.

.

huwaaa…. ghindu sama budak kecik ni ..

5 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rumah merah menang ke kalah ? :P

Hantu Kak Limah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Huhuhu...pandai zaidatul tulis yer.....huhuhuhuhhu....rindunyeee tgok kawasan kampung

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA guna khidmat PA nampaknya...
hehehehehe

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yaya, kirim salam pd mak ngah ya

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berapa elaun dia yg makngah bagi gaknya?