PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, April 26, 2012

BELACAN PUNYA PASAL PUN MAU GADUH KAAA…

 

 

 

 

kalau dia dapat ni

ok kot ..

102_3326

.

.

.

Nak pi Padang ..

 

go ..

go …

Rumah Merah …..

4 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pengidap resdung kalau boleh, elakkanlah dari makan belacan. :)

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

latihan sukan ke CA???

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya dari sekolah rendah sampai la sekolah menengah rumah sukan rumah merah. Go rumah merah go!!!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laaaaa..tak habis lagi ke sukan? igt kan rumah merah dah menang..ahahaha