PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, April 5, 2012

Jangan pengsan. . .


 Pelam teloq (kata org utara)..


Jgn mengences dah ...


7 comments:

[PCL] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh masam sangat ni, buat cicah ayaq asam baguih...keh 28x.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masam tapi....

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aah.. ngences! hehe..

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

udah ngencesss
cicah kuah colek... nyummm

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kecoq ayaq lioq tengok aih

Myra Jay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedapnya pelam teloq...

Dah lama tak makan ;)

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dulu anak dara gigit mcm tu je buah pelam ni.... skrg tgk pun dah ngilu kat gigi ni....