PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, April 22, 2012

HAJAT HATI …

 

 

Berangan nak try buat …. disini

InsyaAllah ….

.

.

.

Budak darjah1 tanya “ naga dalam b.inggeris apa”

Budak darjah2 jawab “dragon”

Budak darjah1 “dragon tu apa …”

.

.

.

huwaaaaaaaa … bingit  dalam kereta….

5 comments:

mokwo® said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah creative nya...sekarang ade jugak org tanam cili dlm beg plastik itam ...kalau dah rajin berbudi pd tanam..hasilnya pasti lumayan!

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaahh..sgt seswai utk rumah yg xbapa byk ruang.nk buat letak dlm rumah pun bley.menambahkan oksigen dlm rumah.tihihi!

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teknik baru ye...baguslah boleh pelbagaikan botol tu idaklah bersepah merata...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh menarik sungguh idea tuh ya, boleh tiru tu, thanks CA kongsi info..

soklan budak darjah 1 tuh? arhahahaa..
che'egu pun ilang sabor...
bingit! arhahaha

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kreatif nya!