PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, April 4, 2012

Tahniah . . .




Tahniah .... tahniah ..

Buat anak2 didik TKRS team .....

Johan Kawad Kaki peringkat daerah ....

Yaaa kita ada 2 minggu lagi ...untuk berentap di peringkat negeri ...

CA ...dok tepi saja ...

Jadi tukang sorak ..

Tukang tepuk ..

Nak guna pom pom .... takut ada hakim yang pengsan plak nanti ...



11 comments:

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam dari saigon.

tahniah .. pom pom girls .. hehe

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah!
berkat usaha gigih dan doa dari cikgu dan tenaga pengajar juga tukang tepuk tangan....

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah..!!!memang best kalau sekolah kita menjuarai sesuatu...walaupun sekiranya kita hanyalah bapak yang anak ada bersekolah tu yang tak mengambil bahagian...

Ros said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum Chik Att,

Tahniah lah ya...bagi yang menang tu...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah!!

CA jadik pom pom girl lah..hahah

Eh, sekolah CA takde ke team pom pom girl, kan sekarang dah ada contest pom pom girl antara sekolah..

ernizz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lwn ngn sg 2 x?

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah!

apa salahnya jadi pom pom girl.. mana tahu boleh masuk peringkat negara... tak gitu

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah!!...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TANIAH....pehhhh...terbaekkkk

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ernizz
Sg Dua ... entahlah pulak. Rasa rasa depa SP Tengah ...

Reena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahh.. tahniah dan good luck ye :)