PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, April 6, 2012

BELAJAR MEMBACA SUKU KATA TERBUKA

 

Khas buat ibu ibu bapa bapa yang punya anak2 kecil…

Sesuai untuk latihan membaca ..

Jadi …. ibu2  nak time masak ka..

Nak berfb ka…

Nak berwhatsapp kaa..

Bagilah si kecil anda …ditemani si sotong ni ..

Selamat berhari jumaat ..

7 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi saya geli dengan sotong~~panda ada? keh keh~~

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

my teletubbies suka nih!
hari2 nak tengok nih ngan lion dance sampai rumah dah tak ropa rumah org melayu, manjang bunyi dung2 cheng!

tp bijaknya alahai...tak padan umur baru 2 tahun lebih...

Hanis Azla said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak buat apa2 pun kena utamakan anak2 dulu kan..

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakakakaka...komen Bujal mmg buat saya sakit perut gelak

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jangan ibu leka sampai tak sedar anak di mna sudahlah.. :)

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak bagi anak munna tgk nanti... dia mesti suka....

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menarik ni
nanti nak bagi anak dara saya tengok..
TQ CA :D