PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, April 13, 2012

LEPAT LIAT …

 

DSC00291

Teringin tadi …

Google …..jumpa resepinya di sini

Jadi …..

Dia punya besaq ibu jari dewasa ..

Aku punya besaq ibu jari Aisyah … hehhehe …belasah ja..

.

.

.

.

Yang pakai gigi palsu …

hati2 …… boleh terbang gigi keh keh keh

4 comments:

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

liat sangat kah?
boleh buat lestik?
hehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hani ~ leh buat lastik . Tapi CA rasa resepi ni kureengg sikit. Nanti nak buat lain...stail org utara ..... kita kasi resepi nanti ...

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Arwah tok saya suka buat kuih ni. La ni susah nak cari dah kuih lama mcm ni.

bintangjauh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam dan salam perkenalan Chik Att dari jauh nun dihujung dunia...

TerimaKasih dengan kesudian menyinggah tengok blognya Ratna dan sudi menjadi "members" ahli diblog Ratna, sayangnya... mengapa tanpa sapaan?

Ada masa akan Ratna baca isi kandongnya blog Chik Att nanti.

Salam manis semanis madu.