PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, April 10, 2012

Kacang Sirih

 

 

100_0742

kacang sirih

kacang botor

kacang kelisa

.

.

.

Ada lagi ka nama lain …

Kat rumah saya banyak ….. tak ada yang makan ….

Sakit urat …

6 comments:

NGINAP SRENGENGE @ SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalamualaikom,

ulam yang paling ayah suka selain petai

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kacang botol..

makan tu leh sakit urat?
cer citer....

Tijah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uish tak tau plak boleh jadi sakit urat. tapi bubuh dlm nasi goreng kampung sedap tu

[PCL] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka je buat ulam..

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takde yg nak makan? rugi!

pass sini boleh? hihi~

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

colek dgn sambal belacan ikan bilis sedap ni..