PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, April 24, 2012

AKU INGIN KAYA ….. DALAM SEGALA-GALANYA ….

 

 

"Jika gaji kita RM 5000 tetapi kita kerja kuat seperti gaji RM 20000, Allah SWT akan berikan beza RM 15000 itu

samada dalam bentuk duit, anak soleh, hidup bahagia dan lain-lain.

Jika gaji kita RM 5000 tapi kita kerja malas macam gaji RM 2000, beza RM 3000 itu Allah akan tarik samada

dalam bentuk kecurian, kesusahan, anak nakal dan seumpamanya."

-Prof Dr Muhaya.

10 comments:

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingatan yang baguss...saling mengingati...:)

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice one! thank you

tetiba teringat lagu billionaire - travis mc coy
hik hik hik

TopsyTurvyMum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Benarr!!

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kene gigih bekerja sekarang!

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus untuk difikirkan...
thank you Cikgu...

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam perkenalan,

Itu yang makchaq takut, rezeki yg tak diberkati...
Dpt banyak mana pun masih rasa susah,
masih rasa tak cukup...

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam perkenalan,

Itu yang makchaq takut, rezeki yg tak diberkati...
Dpt banyak mana pun masih rasa susah,
masih rasa tak cukup...

B2M said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SIAPA HINA ISLAM?
ikutilah kisah penghinaan terhadap masjid dan ahli khariah kampung baru sedenak oleh pentadbir yang jahil dan zalim di www.karamsingwali.blogspot.com

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lebih baiklah apa yg kita miliki diberkati dari hidup asyik susah hati....