PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, February 19, 2013

SNAKEHEAD FISH

Betoi kaaa....
Belasah ja boh nama..
Dlm gambar ....bukan abang leman ....

6 comments:

❤Kamsiah❤ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu dia besar punya ikan..kenduri sekampung boleh makan.

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hiishhhh...betoi ka tu cikgu? dh rupa anaconda jer!

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Besar sungguh! tak de selera nak makan ikan camtu, hehe..

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Besar sungguh! tak de selera nak makan ikan camtu, hehe..

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ikan haruan ka? Baguih la dapat hat besaq lagu tu. Kalu juai, berapa puluh RM dapat tu...

kiera'sakura said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takut pulak tengok ikan tue huuu