PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, February 18, 2013

BORIA …

 

Tahniah …..

Rezeki anak-anak kecil ini …

Awal-awal tahun dah dapat jemputan  ….

480658_4233336642764_1214951926_n

487957_4233322642414_2108448863_n

tahniah … persembahan yang menarik …

Walaupun  latihan dalam masa yang singkat ….

3 comments:

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Boria... teringat kecik2.. rasanya budak sekolah kat penang semua pernah boria ni...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Teringin nak tgk boria penang ni secara live

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betoi kata daddy ziyyad akakpun teringin nak tengok secara live.. bestnyer... kecik2 dah dapat pendedahan cam gini...