PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, February 20, 2013

PANAS PANAS–KENAIKAN GAJI KAKITANGAN AWAM

 

Jika betul  ….benerrrr

Alhamdulillah

DSC_1246

Link … Berita semasa

4 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

confirmed lah tu...nak PRU ni

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Berita yang sangat menariksss, hehe...

Nieda ramly said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdullillah ...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau betul ditepati, Alhamdulillah..

kalau dicapati - hang cicah kari jer la...