PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, February 13, 2013

DURIAN BELANDA

Kenapa belanda ????
Orang  uthagha ..panggil durian rhopa....

9 comments:

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooo der nama lain rupanya.. akak tau durian belandajer...

Tijah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mahal buah ni skang ek?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

2.7kilo.

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buah fav akak tu..kat sini mahai sgt dah!

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kakcik suka makan durian belanda. :)

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mahal kan buah ni..dan yang merugikan acik..bila beli.blum masak..simpan tunggu masak..tak pernah dapat makan jadi hitam je

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aku pun camtu acik, memanjang x dpt mkn

NGINAP SRENGENGE @ SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kena ambik yang cukup tua.......yang putik tu boleh digoreng,makan waktu petang

Rai Ourkizuna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat aiskrim sedapp ni..