PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, December 15, 2012

TAHNIAH ....SELAMAT PENGANTIN BARU.....

.Tahniah dan selamat pengantin baru buat anakanda Zarul dan Halimatun ...... Semoga dikurniakan keberkatan dan rahmah dalam rumahtangga .
.....bahagia hingga ke syurga. InsyaAllah ...Tabarakalah ....ameen ...

CA .... Di Langkawi menghadiri kenduri anak sulung abang kpd Abg Leman. Dah terlanjur ..... Di sini ... Celebrate anniversary sekali ..... Sekali dayung apasalahnya kita langkau dua tiga pulau sekali ...kan kan kan.....

5 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ramai org tak kat langkawi sekarang?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ramaiiii........petang2 hujan pulak. Jd kalau tak mahu dilambung ombak .... Datang sebelum ...ptg...

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat pengantin baru buat pengantin..
hepi annivesary buat chik att moga sentiasa berbahagia dan kekal hingga akhir hayat...

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jauh kendurinyer..
kalau sayapun der orang langkawi ajak kenduri terus nak gi.. leh terus shopping...

makcikkantin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik at masiih dok honeymoon kat langkawinlagi ke? Hepi anniversary. Makcik pun baru sambut anni...ke 28