PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, December 5, 2012

INSPEKTOR GADJET

Today......Kat kg ... Malam tadi ..... Sambaq tab China .... Dah tak larat nak berebut gtab dgn depa ..... Belasahlah korang .....
Baru dpt ....

11 comments:

Nieyl said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HIHI~same la ngan anak buah nieyl kak...berebut...last2 terpakse beli satu lg...

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bebudak sekarang..asyik dgn gadget..tak semeriah sewaktu kita kecik dulu..bebas berlari dan ketawa di ruang yg lepas...

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kuikuikui! anis pon baru order tab china smlm nk bg uyin.stress aih time2 cuti skolah ni.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

La ni ....nak biar main kat luar ....risau mcm ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kita dulu merantau merata ceruk hutan ....fun kan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha....CA beli dlm rm250 dpt free 8g memori kad. Bolehlah ....buat depa.....
Uyin tak dak org nak berebut kot...

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun ada satu tab china...tp dah jadi milik diorg gak

MystoryPic said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Chik Att... first saya terjah blog Chik Att

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak dapat jadi inspektor, jadi sarjan pun jadi laaa... kan?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good luck with the china tab..hahaha

tab china dulu saya belikan utk ziyyad, tahan 2 bulan aja..bahaha

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Budak-budak kecik tak reti cakap pun dah pandai bergadget-gadget sekarang ni. Budak-budak zaman IT katanya. Memang diorang la conquer semua gadget.