PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, December 21, 2012

MARI BERPANTUN .....

Buat pantun skit .....
Tak dooo lerrr adiahhh ...
Asah bakat jerrr....

3 comments:

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Buah tu rasanya masam2 manis, ya? :)

Tengah tak sihat ni, nak berpantun pun malas... :(

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak makan macam mana buah keranji tu ya? 1st time tgk buah ni

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sorong papan tarik papan,
buah keranji dalam perahu;
sorong papan tarik papan,
sampai bila nak siap perahu ?