PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, December 20, 2012

PILIH LAH ....

Entry mabuk .....
Abg Leman ..dulu dulu ....memang minat giler ngan benda2 ni ...
Tapi CA ....alaaaaa cantik pun bukan kita nampak ...dok diluaq ...
Hahaha ...... tu keta kita ...taj ada laaa accecory ..yg kebih2 ...
Yg mana org bagi ...yg tu laaa kami pakai ....


5 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Rim sukan boleh menghensem kan kereta kita tau...ekekeke

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada jugak org nak bagi...kita ni semua kena keluar duit sendiri...

isabelle frankly said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

smpi skrg masih x faham..jenis mana yg dikira cantik;
mklm la..subjektif kan

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pilihlah.. dan sediakan duit boleh...

pena rozie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak tukar rim baru pun asyik tangguh ajer. Tak encem la kete pakai rim yg ade sekarang....