PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, December 19, 2012

GULAI TELUR IKAN

Menu minggu lepas ...
Sebelum ke ...Langkawi .
Kami ke Tanjung Dawai ....on the way balik ...
Singgah di pasar  petang Yan ...
Tgk telur ikan.... cantik cantiik ...harga pun tak mahal sangat dalm rm25
CA beli dlm rm10...
Esok tu ...terus buat kari campur ngan kepala ikan nyok nyok putih ....
Huhhhh .....memang heaven.....


18 comments:

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ada sarungnya lagi. Rasa macam 'letup2' dalam mulut... :)

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooo...mak aiii...ini boleh buat Aina teriak guling2.

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak pandai makan telur ikan ni...

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA
Telur ikan apa tu?
Selalu kecik2 halusjer

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Uihhhh,macam grape la...saya tak pernah pulak makan telur ikan macam tu..

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Rasa macam nak cubit sikit!!

SURIA AMANDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya...kalau dpt masak half cook pun best tau...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kakcik Nur ahhhh ...masih dlm rahim ....hahaha ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@JunAina jgn guling ...pi market carii ...hehehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sudipVSsenduk
Payah nak dpt ...nasib nasib jaaa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ibu n Abah ikan duri ...ikan plotan ....dia campoq .....payah nak dapat ibu ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
Kat kedai nadi kandaq ada...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Norhaizan hakim

Mai kita cubit sorang skit ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SURIA AMANDA

Cair dlm mulut ...

NOR HAYATI PUTRI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya.....nakkkk....esok cari la....

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak masa mengandung suka bebenoler telur ikanni.. sedap weh..

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedapnya!!!! Dah lama tak makan.