PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, December 2, 2012

SELAMAT JALAN ..... SELAMAT BERCUTI ......

Bibik dah terbang tadi ....
Maka bermulalah .....tugasan surirumahtangga sepenuh masa ..
Lupakan musim berjimba-jimba ...
Musim bersantai-santai (kot2 boleh kurang skit kapasiti lemak ni)
Ke mana pun.... sekarang ...kenalah hangkutlah 3 ketul ni ....
.
.
.
.
.
Selamat jalan .....jgn lupa 28hb ni balik Malaysia ...



8 comments:

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Setiap kali bibik-bibik balik negara, setiap kali tu jugak la kerisauan menggunung. Takut diorang ubah fikiran tak nak dtg sini balik. Nak ambik maid sekarang bukan murah oi.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hope bibik tak 'balik for good'

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bye bibik..
Teringat pada ibu saudara yg siap bersolat hajat bila bibiknya balik kampung...sampai macam tu dia berharap bibik tu tak balik for good!

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makchaq tak pernah ada bibik, jadi tak pernah merasa la kerisauan ni.. Masa anak kecik2 hantaq rumah pengasuh..

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Harap bibik akan kembali semula nanti. Saya tak pernah merasa pakai bibik. Sekarang dah rasa tak relevan nak pakai, yg bongsu pun 10 tahun.

Daddy Zuki said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat bercuti n membeli-belah di destinasi tersebut.

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Masa anak kecik2 pakai bibik oklah tapi sekarang anak yg kecik pun dah 8 tahun rumah pulak besaq kelemboi kata org Perlis so tiada keperluan.

Harap bibik tu tak terlepas kapal terbang 28hb nanti...ehehee...

kakchik@ella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kc tak penah ada bibik. sume kc buat sndiri. lagipun anak kc sorang jer.