PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, December 6, 2012

PANCING IKAN........DAPAT SOTONG.....

Masih cerita ...di Terengganu. Nak buat cam manakan ..... Jgn ada yg muntah hijooo dah leee yeee Stok gambar byk .....hehege . . .
My big brother ....
My big brother and budak debab ..... interprame ..
Tuan rumah ......tetap nak interprame .....

3 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Besaqnya sotong! Bakaq sedap tuuuu...

Wak Gelas™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh rajinnye pancing ikan sotong jugakkk..,ehhHEe salam jumat dr wak yee

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Orang kata memancing ni satu aktiviti menghilangkan stress, betul ke? tapi saya rasa kalau tak dapat hasil boleh stress kan? hehe.. Bestnya dapat sotong, segar pulak tu!