PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, December 10, 2012

AKTIVITI DI IMPIANA RESORT CHERATING

Update lembab skit belakang belakang ni ..

Bukan apa .. update ngan tab …. kurang menarik..

Jari2 comee ni asyik tekan salah jaaa….hahahaha

.

.

.

.

Ni… meh nak cerita aktiviti kami masa di Impiana Resort Cherating …

Di sini … out door activity banyak …

Selain dari pool …. yang buatkan kita yang tua pun suka sekali …hehheeh

20121116_100122

main buaiii …. yang tua lebih2….

20121116_100410

sediaaa……..

20121116_100411

heeeppp….. jgn curi …

20121116_100413

go go go …….

20121116_100518

waaaaa……. tak dapat menerima kekalahan ….

20121116_100536

pengadil balapan …. hahahahah ..

Diberi cuti selama sebulan balik kg  ….selepas penat mengadili pertandingan

20121116_100609

Sebab Abang leman nampak sama besaq ngan saya ….

saya tempek gambaq kelabu ni …. hahahahaha dasar tak leh terima kenyataan..

(awat laki aku nampak buncit……. )

Ini saat2 sebelum pertarungan …

20121116_101823

Pertarungan Chess ….. sapa yang kena check mate … mati terus hahahah

inilah satu2nya gambaq main chess yang paling elok …..

hahahhahaha ……si Bongsu yang ambik gambaq …. hantam sajalah labu …

.

.

.

20121116_111445

Balik bilik semua kelaparan ….

Bibik menyediakan pakej …… coco crunch with milk … makan sampai kenyang …

Mak ngan bapa …. membuta …..

Cas bateri … tambah energy … untuk drive balik ke KT …

k…. nanti kita sambung lagi ….

Cerita pada zaman dahulu yeee

10 comments:

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nasib baik ada yg nak uruskan anak2 boleh le mak manja lebih2 dgn ayah...ngeee...

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA..
jalan2 dengan keluarga ni mmg bagus... dan dengan bibik lagi bagus... hehehehehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jun- Alhamdulillah ....ringan lah skit beban maknya...hehehe

Ibu - bibik ada memang senang ....cuma poket yg kureerng senang.... Kena tambah satu bilik lg....

citarasa rinduan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh..
meriahnyaaaaaa


suka sgt muhibah y ditonjolkan dlm institusi kekeluargan...

moga selamanya anak2 mengikuti jejak langkah kita u menyatukan ahli kluarga..

Wak Gelas™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wak pon dh lama X jalan2 dgn kuarga wak jugakk.., ahhaKss

LYAfrina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..akak dtg sini ye?? dkt sgt2 dgn lya..klo tau awal2..mne tau ade rezeki jumpa

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam. Happy sungguh Chik Att dgn keluarga...
Semoga bergembira selalu!

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bestnya cuti2 sekeluarga.. makchaq tak boleh naik buai.. mabuk, duduk saja tak pa, kalau hayun memang nak muntah..

Berdiri sama tinggi, duduk sama rendah, badan sama besaq.. serasi ni...he he..

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama susah nak update blog pakai tab.. memang susah..
lama tak gi cherating..antara tempat yang bestler.. pantainyer best cantik..
kalau gi berkeluarga ada xtvt lagiler bestkan..

MyraQhairel said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal...23hb ni myra akan ke cherating buat kali ke2..hai laa...tak sabar rasanya...seronok tgk entri2 org pergi bercuti...tapi kali percutian myra mesti best sbb ada si kecik ...dulu g taon 2007 zaman single mingle...now dah jadi mak org..huhuhu...teruja !..:)