PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, December 8, 2012

KAN DAH KENA ......


Main air lagi
Kan dah kena tarik telinga ...

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah kah kah..
ayah gi servis kereta..dia gi main hujan!

citarasa rinduan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak2 mmg suka air kan

kasihibu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kesian dia tp best kan dapat juga main air hujan kan dik?

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alaaa....tak spoting alah ayah ni...kocik2 dulu ayah mcm tu gak....ahakz

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sape suh nakai sgt kn!

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Chik Att. Tarik telinga sebab bapa tu prihatin!