PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, May 16, 2012

SELAMAT HARI GURU

 

Selamat Hari Guru  pada semua rakan- rakan guru ..

Semoga kita diberi kekuatan dalam meneruskan perjuangan membentuk dan mendidik anak bangsa …

Special dedication to …

Guru-guru Saya di Sek Keb Tobiar …….

Ustaz dan ustazah di  Sekolah Agama ..

Guru-guru saya di SMKAPA …P.Pinang …..

Pensyarah saya  di MPKI …. Ipoh , Perak

Pensyarah2 saya di UM

Pensyarah2 saya di USM

…………yang masih ada dan yang telah menyahut panggilan Ilahi (sebakkk ….)

Sesungguhnya …. jasa kalian tak mungkin dapat kulupakan…..

Pada beberapa ikon …. guru saya yang banyak membentuk diri dan jati diri saya dalam menjadi seorang pendidik.

.

.

.

ALFATIHAH pada yang telah pergi … semoga ALLAH limpahkan RAHMAH dan terangi perjalanan kalian

dan cucuri rahmatNYA ……

.

.

.

Pada yang lain …doaku panjatkan diberi kesihatan dan kerahmatan di dunia dan di akhirat .

.

.

Juga pada rakan2 guru yang pernah bersamaku bergelumang di dalam lumpur2 dunia pendidikan ..

KITA TIDAK PERNAH MENGIMPIKAN SEGUNUNG INTAN SEBAGAI BALASAN …..

cukup sekadar satu ucapan tulus …

“TERIMA KASIH , CIKGU …”

 

all pic.. from google ..

 

STATUS TERKINI

CA masih lagi cuti sakit ….

Itu sebab blog tidak update ..

Demam kali ni … lain betul …

Dah tua gamaknya ………

16 comments:

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Happy Teacher's Day, CA

Get well soon ok :))

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat Hari Guru CA..semoga cepat sembuh!!.

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari guru, cikgu CA!
dan semoga cepat sembuh ye!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari guru CA.

semoga cepat sembuh hendaknya

ernizz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari guru untuk cikgu!...same2 la kite mengharungi dunia pendidikan alaf baru yg banyak cabaran n rintangan n liku2 n macam2 la...;)))

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat Hari Guru, Chik Att!

ps: demam ada isi kot...

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat hari guru buat chik Att juga! moga terus diredhai dan dikurniakan kesihatan yg baik utk mendidik anak bangsa. amin..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3

Thank .... dr

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

Thank .... Dah semakin elok

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

Thank. Kena stop minum milo ais dulu .... batuk

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Terima kasih dr

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ernizz

Selamat Hari Guru Erni... banyak dapat hadiah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Unaizah

Thank .... Isi angin ada laaaa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Asmara

Terima asih . Moga keredhaan dilimpahkan untuk kita semua

PUTUBAMBU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Happy Teacher's Day to awak ye CA!

aDisH.sHidA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org tobiar ke...

semoga cpt sembuh