PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, May 16, 2012

SELAMAT HARI GURU

 

Selamat Hari Guru  pada semua rakan- rakan guru ..

Semoga kita diberi kekuatan dalam meneruskan perjuangan membentuk dan mendidik anak bangsa …

Special dedication to …

Guru-guru Saya di Sek Keb Tobiar …….

Ustaz dan ustazah di  Sekolah Agama ..

Guru-guru saya di SMKAPA …P.Pinang …..

Pensyarah saya  di MPKI …. Ipoh , Perak

Pensyarah2 saya di UM

Pensyarah2 saya di USM

…………yang masih ada dan yang telah menyahut panggilan Ilahi (sebakkk ….)

Sesungguhnya …. jasa kalian tak mungkin dapat kulupakan…..

Pada beberapa ikon …. guru saya yang banyak membentuk diri dan jati diri saya dalam menjadi seorang pendidik.

.

.

.

ALFATIHAH pada yang telah pergi … semoga ALLAH limpahkan RAHMAH dan terangi perjalanan kalian

dan cucuri rahmatNYA ……

.

.

.

Pada yang lain …doaku panjatkan diberi kesihatan dan kerahmatan di dunia dan di akhirat .

.

.

Juga pada rakan2 guru yang pernah bersamaku bergelumang di dalam lumpur2 dunia pendidikan ..

KITA TIDAK PERNAH MENGIMPIKAN SEGUNUNG INTAN SEBAGAI BALASAN …..

cukup sekadar satu ucapan tulus …

“TERIMA KASIH , CIKGU …”

 

all pic.. from google ..

 

STATUS TERKINI

CA masih lagi cuti sakit ….

Itu sebab blog tidak update ..

Demam kali ni … lain betul …

Dah tua gamaknya ………

20 comments:

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Happy Teacher's Day, CA

Get well soon ok :))

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat Hari Guru CA..semoga cepat sembuh!!.

miloaiskurangmanis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari guru, cikgu CA!
dan semoga cepat sembuh ye!

Dr K said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari guru CA.

semoga cepat sembuh hendaknya

ernizz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari guru untuk cikgu!...same2 la kite mengharungi dunia pendidikan alaf baru yg banyak cabaran n rintangan n liku2 n macam2 la...;)))

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat Hari Guru, Chik Att!

ps: demam ada isi kot...

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat hari guru buat chik Att juga! moga terus diredhai dan dikurniakan kesihatan yg baik utk mendidik anak bangsa. amin..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3

Thank .... dr

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

Thank .... Dah semakin elok

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

Thank. Kena stop minum milo ais dulu .... batuk

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Terima kasih dr

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ernizz

Selamat Hari Guru Erni... banyak dapat hadiah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Unaizah

Thank .... Isi angin ada laaaa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Asmara

Terima asih . Moga keredhaan dilimpahkan untuk kita semua

PUTUBAMBU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Happy Teacher's Day to awak ye CA!

aDisH.sHidA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org tobiar ke...

semoga cpt sembuh

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

qzz0525
coach outlet
michael kors outlet
michael kors handbags
nike shoes
polo ralph lauren
coach outlet online
pandora charms sale clearance
longchamp solde
canada goose outlet
ferragamo outlet

时间 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

0813jejefemme nike air max 90 grise leopard chaussures Six mois air jordan 1 og ou un an sur la route, une mauvaise finition oblige chaque air jordan 4 pure money mauvaise volonté et un second achat inutile de votre adidas zx flux femme noir rose et blanc part. Nigo, le créateur de Bapes, a présenté des basket nike air huarache courir artistes hollywoodiens d'Amérique dans les caractéristiques et les publicités nike air jordan blanche et rose du catalogue de Bathing Ape. Les fleurs donnent basket nike air flight huarache gs noir et bleu également une huile essentielle semblable à celle du jasmin (Jasminum adidas zx flux femme multicolor pas cher grandiflorum).

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

www11.9
moncler outlet
hermes belt
ferragamo belt
canada goose clothing
ray ban sunglasses
kate spade outlet
hermes belt
superdry uk
moncler outlet
nhl jersey

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zzzzz2018.11.14
moncler outlet
kate spade
kate spade outlet
moncler outlet
tod's outlet
hogan shoes
pandora jewelry
true religion
adidas clothing
true religion jeans