PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, May 22, 2012

HARI GURU …

 

 

P1050472

My Big Boss …… (blue shirt)

Agak2  korang 

apa laaa …. cerita diaorang ni … …..

.

.

.

.

4 comments:

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam gaya nak kupas kelapa pun ada tu...

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cara2 membaling belon berisi air @ balingan kasih, ya? :)

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya berpandangan sama dengan kakcik...:)

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringat sambutan hari guru dulu2..
mesti cikgu2 kena naik pentas nyanyi lagi kami guru malaysia.. :))