PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, May 7, 2012

TERTEBUS JUAAA….

 

Semangat kesukanan yang tinggi …

Menjawab pertanyaan Daddy ZZ

Pada Lieynaniliz  …. kak Q

Tak larat nak sebut semua ….

Nanti2 kita sebut nama  korang yehhhhh ….

.

.

.

taraaaaaa …

.

.

.

DSC00022

.

.

.

Walaupun sedih …. tapi janji tak dok no 4 …..

Menyampah aku tengok Si Baju Kuning tu ….. hahahahahahah

Tapi … si baju biru …..hahahaha … rasa korang ……

.

.

Mana la depa dapat board zaman  P.Ramlee tu …

apa ke lekehhhhh benorrrrrr …

12 comments:

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tempat ke 3 eh???
hik hik hik

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Namanya sukan - mesti ada kalah menang, kan? :)

shopping@gB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

papan hitam jugak yg terbaik!

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

looor ingatkan tebus apa tadi?

sekolah anak akak dah berbulan sukan hahaha...

siap masuk anyam ketupat lagi, sukan mak dia plak hak3

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakakakaka..klasik betol tu board zaman P. Ramlee ...

Takpe lah CA..tahun depan, cuba lagi..ke tahun depan tetiba jadi cikgu rumah lain? Ekekekeke

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

board tu satu hal .. mana pulak dia beli kapur tu ?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

teruk tau gadis pompom ni bersorak ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik

kena redha kan kak cik

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@shopping@gB

hahahahah ...tul tul ....serbaguna

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie

hahahah .... mak pun tak ketinggalan

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

taun depan .... gadis pompom nak tukaq strategi

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@al-lavendari

Kita still pakai kapur dalam kelas Pak Ngah . Yang diwar warkan dalam media massa ke arah mengupgredkan fasilitas sekolah tu..... umpama omongan kosong saja .....

Tu ...cikgu2 tak dan tua... dah kena resdung .... alahan ...asthma ....