PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, May 6, 2012

Bukan alasan . .




Budakdarjah1 ..... demam , batuk ... dari cuti hari pekerja ..

Dah nebulizer ... 3 kali ...

Muka dah cengkung .....
.
.
.
Harap2 hari  ni tak kena warded ......

4 comments:

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ciannya...moga cepat sembuh!!..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anak acik ker? ciannya...
naik merah mata tu? ada tanda2 ngidap sinus ker? elok ler cpt dirawatnya acik...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

looooor CA, salah tengok, akak ingatkan blog acik erna hahaha..
sorry...tu pasal pelik gak, bila acik ada anak umur 7 tahun hah hah

ni ler akibat bw ngan mata separuh terbuka khkhkh...

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai... kesiannya kat heols...