PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, May 8, 2012

PERJUANGAN …. UNTUK HIDUP ….

 

Kami balik kg …

Balik di rumah … anak2 teruja ..menjerit2…

DSC00062

DSC00061

Walahaaaeiiiii ….. tingginya kau naik nak …

Pengorbanan ibu …

sanggup buat apa saja … ..

Nak pastikan anak2nya selamat …..

.

.

.

Yang diberi ALLAH  akal …..

emmmmmm …. buang jeee sesuka hati …

14 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yang ada akal, perangai kalahkan haruan...

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alalala comellll!!!!

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patutlah budak2 teruja...comel kucing tuh!!..

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak, gayat! harap² tak jatuh tu...

LYAfrina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai..comel plok duk atas tu.. pndai manjat gril

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel2nya anak kucing tu...

haiwan pun reti sayangkan anak
so sad - bila baca suratkhabar - senang2 aje depa buang anak....

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dalam makna ni..heheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik
tul tu kak cik

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga

CA geli ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

Aisyah yang suka sangat ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok

teropong gak.... kot2 jatuh

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedih tengok kes buang bayi. Apa salahnya bagi bayi-bayi tu kpd childless couples or sesapa yg sudi menerima. Allah bagi akal tp tak diguna sepenuhnya.

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kans... & comei...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bawak turun macam mana? gegarkan grill ke panjat ambik? :p