PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, May 17, 2012

IDEA PLEASEEE…

 

 

16 Mei …. Hari Guru …

Sekolah CA tak buat sambutan lagi …

Hari  senin ni baru nak buat ….

Budak darjah1 dan darjah2 dah sibuk … nak beli hadiah untuk cikgu dia …

Yang best sedonia …. budak darjah1 request iphone nak kasi cikgu …

Mak oiiiiiiii …… anak oiiiiii ….. kau ingat mak kau jutawannnnn …….

Mau makan pun kenkadang …mis tau …

.

.

.

.

Jadi … pikiaq pi pikiaq mai ….. nak bagi apa yaa..

Korang ada idea…

CA … ni lepas abih domam ni ……  otak berkarat sikit ..

.

.

any suggestion ……

8 comments:

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahahahah... nak bagi iphone
baik pakai sendiri.... hiks

beli mug ok kot!

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tumbler tupperware, cikgu² kan suka

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya suka makan so saya suggest beli kek/cupcake/muffin or apa-apa makanan yg sesuai and bagi kat cikgu. Last year 2 orang cikgu anak saya dpt brownies Secret Recipe beserta kad buatan sendiri :-D

Nak bagi pen, mug, brooch....rasa-rasanya dah selalu dapat & banyak dah cikgu ada.

~ sekadar memberi pendapat ~

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takde idealah CA...

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya angkat tgn bab bagi hadiah...trauma dgn hero ke-dua saya..ehehhehe

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cadangan saya, kasi lah Ipad3.

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagi iphone kat cikgu. bertuahlah sape cikgu die tu ... :)

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahun ni akak buat chocolate goodies, ikat riben masuk dalam paper bag.

tahun lepas buat sebiji kek coklat & minta cikgu tu potong & makan ramai-ramai 1 kelas.