PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, May 21, 2012

AKTIVITI HARI AHAD SAYA …

 

DSC00098

Suka suka hati mak nenek saya …..

Nak deco ….

DSC00104

Hari ni … makan longgok …

Meja kena konker(oh my English ….) …..dgn cupcake …

DSC00103

Bleh tahan juga… (sapa nak puji … kalau tak diri sendiri )

.

.

.

.

Cup cakes untuk  HARI GURU besok …..

.

.

.

Nasib rajin minggu ni …

Kalau tak …… korang dapat pen merah ajelah sorang sebatang … heheheheh …

11 comments:

ainnoraini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mmg nnpk menarik...
Mesti sadap tu.. Kalau mkn tak cukup satu..

-gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha engkau! Warna-warni...!

TopsyTurvyMum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Berbakat sungguh cikgu ni:)
Boleh jadi side income ni cekguuu..

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ini cikgu banyak rajin!

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nampak cantik
dan
nampak sedap

nak dua-tiga bijik cupcakes plsssssssssss!~
hik hik hik

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ainnoraini

entah sedap ka tidak .... tuan yang buat .... sikit pun tak rasa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@-gedek!

warna warni Malaysia hehehhe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@TopsyTurvyMum

Bakat telaga buruk.... aku main hentam jaa.....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Ini cikgu ada musim rajinnya .... kalau datang angin malas ..... huhhhh berakar tgk tv je lahhh ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

nampak je cantik ...sedapnya entah ke mana ...


Meh meh mai ambik ... ada lagi ni

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pen merah!?

idea baik untuk tahun depan tu!!!