PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, May 24, 2012

ADA GAYA …

DSC00204
DSC00205
Setakat gaya jaaaa…
.
.
.
.
Hari ni Birthday dia ...
kat sekolah tadi ... siap kengkawan kelas  nyanyi lagu .
.
.

pas tu mai tuntut kek kat mak ..
.
.
HAPPY BIRTHDAY 8TH ...MUHAMMAD ARIFF .
.
.

Petang ni kita buat birthday kek sama2 k....

8 comments:

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah angkat je ke atau tolak sekali. hehe..

Liza Razak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh..rajinnyer !!

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

happy birthday ariff!
:)

TopsyTurvyMum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ada gayaaa..
Selamat hari lahir Ariff:)

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

happy belated birthday!

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari lahir ariff!!

semoga menjadi anak kebanggaan keluarga okey!!

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sikucing kat belakang tu pun berjalan penuh gaya...

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Happy belated birthday Ariff!!! Semoga menjadi anak soleh penyejuk hati ibu bapa.