PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, January 31, 2012

LEPAS TENGGELAM …. TIMBUL …

 

Idea mati ….

Meh layan gambaq ..

P1040856

Trend pengantin sekarang …

Ada out door shooting … ( dulu Cina jaa dok buat)

Kalau ambik gambaq celah2 lalang ni pun nampak cantik ..

P1040866

Sawah …. 2 bulan lepas …

P1040865

Pengantin lama ….. bawa keta ..

Penuh tawaduk ..

Kalau tak … terjun batas ban ..

Pakat2 berenang kita ….

6 comments:

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pakat-pakat dok buang pacat ngan lintah sama lepaih tu :D

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaha dok bayang pengantin lama dok belemuih dengan selut. Pastu anak-anak pakat dok gelak. Ambik gamaq masuk blog plak. hihihiihi

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat dalam rumah penuh sedara mara, tu yang semua pakat bergambor depan pintu kedai tu, hehehe

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pengantin lama pun leh buat outdoor photoshoot...sila buat...

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tempat paling femes~sawah padi~~keh keh~~

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terus teringat kampung....huhu...