PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, January 25, 2012

HATI-HATI …. DAKYAH MEREKA DI MANA-MANA SAHAJA ..

 

CA dapat ni kat share link ke FB ..

Banyak juga link2 yg kawan2 kita sharekan kat FB

Kadang2 masuk akal ..

Kadang2 masuk tong sampah ..

.

.

.

Yang ini .. CA terpanggil untuk paparkan sama …

.

.

Dunia IT hari ini …memungkinkan macam2 …

Sama2lah kita muhasabah … dan telitikan ..

Jarum-jarum mereka ada di mana-mana ..

.

.

Nauzubillah …

6 comments:

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Berwaspadalah kita hendaknya...

ainnoraini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mcm2 ada skrg ni kan.. Kite kene la berhati2...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terimakasih berkongsi...akak takder fb.....lom dpt informasi..

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

musuh2 Islam makin mengasak kita hari demi hari dari semua sudut.. ramai sudah yang tertewas. moga kita tidak termasuk dalam golongan itu.

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moga yg menciptanya mendapat hidayah Allah 1 hari nnti...

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang tak leh lepa la kita orang Islam. Dihenyak dari setiap sudut agar Islam jatuh.