PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, January 8, 2012

SEKADAR NAK BAGI TAU ….

 

Jadi juga laksaku …

DSC00100

Ikan kembung mahal ehhhh ..

Kat penambang tadi sekilo  10 hinggit …

Sekadar nak bagi tau …

.

.

.

.

Selamat berhari minggu ….

9 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

acehhhhhhhhhhhhhhh..dah siap dah laksa dia..

Tijah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itu la. ayam lagi murah 4.90 jer kat sbn. tapi takleh buat laksa la pulak.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Yaaa..... berjaya kan ... bukan susah pun keh keh keh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tijah

gamak2nya .... ayam tu direbus , pas tu blend .. Buat kuah laksa ... ada sedap tak ...

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

orang rumah saya suka sangat makan laksa .. mungkin sebab dia orang perlis.

entri awak dah tukar hari dan haribulan .. cepat betul.

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dpt ikan fresh kah..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ikan kempis berapa pula? keh3

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laksa penangkah ini...nyum nyum..

Cik Sibuk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh..banyak isi ikan tuh..