PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, January 20, 2012

Hai hai… hai …..

 

Saya hilang dari radar ….

hari ni final…..

Merdekaaaaaa ……. (nanti kita citerrrr )

.

.

.

Malam tadi …….

Aku order  makan… lapar gila ..

10 minit pertama ~ teh o ..sampai …

45 minit ~ bihun tom yam laki sampai …

60 minit ~ nasi paprik saya sampai  …. emmm mabeles…

80 minit ~ lepas nasi paprik saya habis … tomyam campur sampai ….

.

.

.

Hebatkan saya  …..

.

.

.

.

Kalau tak …..

aku dah hangin nak bakar kedai mamat Patani tu ….

selamat berhari Jumaat ..

Yang lelaki baligh dan mukmin … ~ hari ni solat di masjid  tau ….

5 comments:

luahfikiran ... mari kita said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam,
Bila nak cerita ... tunggu ! Tkasih atas ingatan ke masjid hari ini .. LF dah lebih cukup umur !

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aduh... lamanya menunggu!

Tak sabo den kalau gitu...

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau nasi putih tiba masa ko dah hulur duit nak bayar,lagi haru nyah..

Abu Aiman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sabar betul menunggu sampai lebih sejam. Kalau bawak anak kecik mcm saya, kirim salam la nak tunggu...

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang penyabar keluarga akak.....