PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, January 6, 2012

BIAR GAMBAR BICARA …

 

Bukan lagu biar bulan bicara yaa..

Otak pun dah jemm ni …

Batuk dah kurang skit …

Boleh bertahan ..

Aku dah rupa orang mabuk todi ..

doktor kasi ubat batuk biji dgn air … makan sekali …

Mata pun stimmm jaaaa…. hehheheh

Tadi petang balik sekolah … aku karam di lautan sampai maghrib..

Huhhhh … hebat betul ubat batuk tu ..

Patut mamat-mamat lalok …. minum ubat batuk lepas gian no …

K… Sila gambar yang diberi ..

Buat Ayat majmuk ya murid murid ….

DSC00053

Itu bukan aku ya…..

DSC00051

Tuaian pertama …

DSC00064

Tuai ke dua …

DSC00065

Amacam …… aku dah lama tak beli cabai kat market …

.

.

Ini semua adalah hasil air liurku …

.

.

Dan titik peluh ..

Bibik …. keh keh keh .. (bukan penderaan yaa….)

8 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waduh...bibik serbaguna keh3..
sikit punya bagus menonggeng...make sure takder baja tambahan yg ditabur sewaktu penonggengan tu...tu pasal kot tanamannya suburrr....

Ros said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam chik Att,

tak rugi berbudi kat tanah ni nooo Chik Att...kalau ada tanah tu,lebih baik la kita tanam sendiri sayur2 ni...di jamin tak tercemar ngan racun serangga....

luahfikiran ... mari kita said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam,
Mendoakan terus sihat ... ubat batuk tu memang begitu ... elakkan memandu jarak jauh

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patut la lama tak terserempak kat pasar, dah ada kebun sayur rupanya...

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Itu baru betul segar dari ladang. :)

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

orang selalu kata
berbudi pada tanah - hasilnya mewah...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hijau tangan bibik!

hahahaha

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hijau tangan bibik!

hahahaha