PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, January 9, 2012

Emas murah …

 

 

DSC00262

Kalaulah kedai emas ka ..

pajak gadai ka  ..

Arrahnu bank ka ..

Mau terima

Dah lama ..

Mak cik kayoooo …

.

.

.

Entry sengal … keh keh keh …

6 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

emas lambak atas meja! hahaha..

emas olimpik pure gold tauuuuu :)

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaa... dah lama polis datang kawal skulah tu 24/7...!

Faidhatul Arfah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HAHHAHA (:

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang sengal!!.....keh keh.

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

besar loket tu!
ehehehehe

PUTUBAMBU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kehkeh..
kat rumah kita pun ada..

boleh join ni...(join kelab gadaikan ke sana le..hehehe)