PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, January 12, 2012

Sperma …

 

DSC00311

Kalau salah minta maaf yee …

Apa benda tu ….

.

.

.

.

.

.

DSC00312

Ni yang negara Ecuador punya ..

.

.

Benih padi …

8 comments:

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

benih padi ke padi benih ?

saja menyoal sebab tak tahu apa nak komen .. hehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

al-lavendari ~ kalau mengikut hukum nahu Bahasa Melayu .
Hukum DM ~ diterang dan menerangkan ialah ..

Padi benih.

Apa y ang nak diterangkan ~ Padi
Apa yang menerangkan tentang padi ~ benih

begitulah ... sepanjang pengetahuan saya cikgu BM sekolah rendah ...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hukum DM..hehehhe..mak saya pun dulu ajar saya pasal hukum DM ni....pisang goreng ke goreng pisang? ekekeke

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

besaqnya na..

Ati Masrif said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat mana pameran tu?

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berminat topik sperma je....

hehe

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya ingat buah koko tadi. ngeeee~

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Laaa ingatkan buah kana tadi!